Träningsresa tillsammans med SvenskaRe

Våga vara nybörjare!

Investera i det viktigaste du har... DIG SJÄLV

Kom igång-träning med Jessica Parnevik på Gran Canaria

För många är den största träningsutmaningen att hitta rätt motivation för att komma igång. Det finns inga enkla svar på hur du når livsstilsförändringen som många drömmer om, men nu finns en möjlighet att kicka igång på rätt sätt. Välkommen till en vecka på Svenska Res anläggning på Gran Canaria där du får chansen att hitta tillbaka till träningsglädje och goda vanor tillsammans med fysioterapeuten Jessica Parnevik.

Till vem riktar sig programmet?

Att ta den första raska kvällspromenaden när regnet öser ner eller kliva in på ett gym och inte känna sig hemma kan skrämma bort vem som helst från att komma igång med träning. Det första steget är alltid det svåraste, därför är programmet "Kom igång-träning" med Jessica Parnevik en fantastisk möjlighet för dig som vill börja träna, men inte vet hur.

Vi vill lyfta det roliga i att träna, genom att erbjuda varierad träning och coaching på en harmonisk anläggning och i ett behagligt klimat. Programmet riktar sig till dig som är nybörjare inom träning eller vill hitta tillbaka till goda vanor från tidigare i livet.

Baserat på forskning

Den ideella föreningen Svenska Re erbjuder träningsresor till sin anläggning på Gran Canaria, San Agustin. Fokus på Svenska Re är rehabilitering och träning och uppläggen är baserade på evidensbaserad forskning. Med det nya kom igång-träningsprogrammet kan du nu spendera en vecka i ett varmt klimat med alltifrån vattenjogging i de fina bassängerna, till rörelse och styrketräning utefter dina egna förutsättningar. Lyssna på Jessica Parnevik föreläsa om "Mitt bästa jag 2.0" och njut av en inspirerande miljö och den skinande solen.

Läs mer: 

www.svenska-re.se