Om Jessica Parnevik-Muth

Jessica är legitimerad Fysioterapeut i Sverige och USA och har ett brinnande intresse för att analysera och hitta den verkliga orsaken till smärta. Området där vi har ont kompenserar ofta för en annan del av kroppen som inte fungerar optimalt. 

Hon är även en av grundarna till det validerade och reliabilitet säkrade testsystemet 1080 Movement Assessmet Profile (1080MAP).även kallad Hand reach star excursion balance test. 1080MAP vann Stockholms stads Innovationsstipendium 2012.

Hon är med sin inspiration och sitt intresse för personlig utveckling, rörelseanalys, biomekanik, funktionell träning och behandling en mycket uppskattad föreläsare. Sedan 2001 föreläser hon i ämnena både nationellt och internationellt.  

Hon vänder sig även till företag med föreläsningen "Mitt bästa jag 2.0" för att inspirera de anställda till att uppnå full potential. Små enkla förändringar kan göra stor inverkan både på hälsan och kreativiteten. 

Om du är intresserade av att få fram din fulla potential, hitta orsaken till din smärtproblematik, utprova personligt anpassade skoinlägg eller skräddarsydda föreläsningar eller träningsresor så hjälper hon dig gärna.

Varmt Välkommen!

Utbildning

  • Legitimerad fysioterapeut i Serige och USA med vidare utbildningar inom idrottsmedicin, ortopedisk mauell terapi (OMT), biomekanik, kognitiv beteende terapi (KBT), Anatomy Trains, certifierad Fellow of Applied Functional Science och Nike 360 Golf Performance Specialist via Gray Institute. Gör personligt anpassade skoinlägg. Grundare till 1080 Movement Assessment Profile (1080MAP), Life Mastery med Tony Robins 1997/1998.